Hilversum,
24
maart
2020
|
12:48
Europe/Amsterdam

Nieuwe serie bij MAX: The Durrells in Corfu

Vanaf dinsdag 14 april

Vanaf dinsdag 14 april zendt MAX om 17.50 uur op NPO 2 het komedie-drama The Durrels in Corfu uit. Deze Engelse serie vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Louisa Durrell.

Over The Durrels in CorfuLouisa Durrell woont met haar vier tegendraadse kinderen in het Engelse Bournemouth, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Op een dag besluit ze het roer radicaal om te gooien en met haar gezin naar Corfu te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen. Maar al snel blijkt dat het leven op een Grieks eiland zo zijn eigen problemen met zich meebrengt.

LET OP: Deze informatie bevat spoilers.

Aflevering 1 - dinsdag 14 april, 17.50 uur NPO 2
Louisa Durrell woont met haar vier kinderen in het Engelse Bournemouth, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Niet alleen zijn er geldproblemen, ze heeft haar kinderen bovendien nauwelijks in de hand. Op een dag besluit ze het roer radicaal om te gooien en met haar gezien naar Corfu te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen.

Aflevering 2 – woensdag 15 april, 17.50 uur, NPO 2
Langzaam maar zeker komen de Durrells in het ritme van hun nieuwe leven op Corfu. Louisa’s pensioen is echter nog steeds niet binnen, waardoor ze geen geld hebben om huur te betalen of zelfs maar eten te kopen. De kinderen hebben ondertussen zo hun eigen sores en trekken hun eigen plan, tot een medisch noodgeval ze doet kennismaken met de keerzijde van het leven op een eiland.

Aflevering 3 – donderdag 16 april, 17.50 uur, NPO 2
Louisa zoekt toenadering tot de Zweedse Sven. Na hem een week eerder onbedoeld te hebben beledigd. Terwijl haar zoon Leslie het druk heeft met zijn vriendinnetje, probeert Louisa haar dochter Margo aan een baantje te helpen. Ondertussen sluit haar jongste zoon Gerry vriendschap met de mysterieuze Kostis Panopouluos; een man met een schimmig verleden.

Aflevering 4 – maandag 20 april, 17.50 uur, NPO 2
Sinds zijn breuk met zijn vriendin roept een prikkelbare Leslie dusdanig veel irritatie op bij Louisa dat ze hem het huis uit zet. De jongens bij wij hij intrekt hebben echter bepaald geen goede invloed op hem. Ondertussen voelt Margo zich helemaal op haar plek als gezelschapsdame van gravin Mavrodaki.

Aflevering 5 – dinsdag 21 april, 17.50 uur, NPO 2
Als Louisa bezoek krijgt van haar dominante tante Hermoine, doet ze alles om het haar naar de zin te maken. Tante Hermoine steekt haar afkeuring echter niet onder stoelen of banken en weet de normaal zo kordate Louisa behoorlijk onzeker te maken. Gelukkig heeft Louisa dankzij haar romance met Sven een onverwoestbaar goed humeur. Ook Larry en Margo zijn in de ban van de liefde.

Aflevering 6 – woensdag 22 april, 17.50 uur, NPO 2
Het nieuws van Louisa’s verloving valt niet bij alle kinderen even goed. Omdat Sven zo snel mogelijk wil trouwen moet er in allerijl een huwelijksfeest op poten worden gezet. Ondertussen wordt Larry door Nancy voor een moeilijke keuze gesteld. Gerry stelt zijn dierenverzameling open voor publiek en Margo doet haar best om de gravin over haar pleinvrees te helpen

The Durrels in Corfu 
Vanaf maandag 14 april
Om 17.50 uur, NPO 2
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | @OmroepMAX