Hilversum,
16
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe seizoenen van Hallo Nederland, Tijd voor MAX en Meldpunt!

Nieuwe seizoenen van Hallo Nederland, Tijd voor MAX en Meldpunt!

Hilversum, 16 december 2015 – Vanaf 2016 zijn Hallo Nederland, Tijd voor MAX en Meldpunt! weer terug met nieuwe seizoenen. Op maandag 4 januari 2016 verhuizen Hallo Nederland en Tijd voor MAX naar NPO 1. Een nieuw adres, een nieuw tijdstip, maar met de vertrouwde gezichten. Ook voor Meldpunt! verandert het één en ander: het programma zal vanaf dinsdag 12 januari om 19.25 uur uitgezonden worden. 

Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij nemen plaats achter de vernieuwde Hallo Nederland-desk en Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren Tijd voor MAX vanuit een spiksplinternieuw decor. Elles de Bruin neemt wederom de presentatie van Meldpunt! op zich.

Over Hallo Nederland
Hallo Nederland brengt ook aankomend seizoen weer actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. Dit nieuwsprogramma in de middag mag u dus absoluut niet missen!

Over Tijd voor MAX
Het dagelijkse live middagmagazine Tijd voor MAX biedt de kijker een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment en is dan ook niet meer bij MAX weg te denken. Met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit belooft het een geweldig seizoen te worden.

Over Meldpunt!
Meldpunt! polst wekelijks wat er leeft onder de achterban. Dat zijn vooral de maatschappelijke thema’s zoals zorg, armoede, toeslagen, pensioenen et cetera. Komend seizoen is hier dan ook aandacht voor. Verder zien we de MAX Ombudsman terug, die in de bres springt voor leden van MAX. 


Hallo Nederland
Vanaf 4 januari 2016
Elke werkdag om 16.40 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl 

Tijd voor MAX
Vanaf 4 januari 2016
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
www.tijdvoormax.nl 

Meldpunt!
Vanaf 12 januari 2016
Elke dinsdag om 19.25 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl