Hilversum,
27
augustus
2018
|
16:49
Europe/Amsterdam

Nieuwe seizoenen: Droomhuis Gezocht, Bed & Breakfast en meer

Dit najaar keren nog meer vertrouwde MAX-programma's terug. Vanaf oktober en november beginnen onder meer Droomhuis Gezocht, MAX Maakt Mogelijk, Met het Mes op Tafel en Bed & Breakfast aan een gloednieuw seizoen! Bekijk hier welke programma's in september al van start gaan.

Met het Mes op Tafel - vanaf maandag 15 oktober, 19.50 uur, NPO 2
In de enige quiz waarbij gebrek aan kennis gecompenseerd kan worden door te bluffen, pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang: ook rekenen en slim spelen zijn hoofdingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen. De presentatie is in handen van Herman van der Zandt.

MAX Maakt Mogelijk - vanaf zaterdag 20 oktober, 18.00 uur, NPO 2
Dit najaar komt Jan Slagter, met Friese oma’s, in actie voor oma’s in Oeganda die noodgedwongen de zorg voor hun kleinkinderen op zich nemen en in lemen hutten wonen. In Marokko vraagt hij aandacht voor arme ouderen die door verwaarloosde oogaandoeningen blind dreigen te worden en in Moldavië worden verschillende projecten opgezet om voor de armste ouderen het verschil te maken. Maar ook in Nederland zet Jan eenzame ouderen en mensen die het moeilijk hebben in het zonnetje, hij krijgt daarbij ook hulp van bekende Nederlanders. Zo regelt oud-wielrenner Jan Janssen dat de wens van Rein, bij wie op jonge leeftijd Parkinson is geconstateerd, vervuld wordt; een wieleretappe meemaken vanuit de volgauto.

Bed & Breakfast - vanaf maandag 29 oktober, 21.05 uur, NPO 1
Bed & breakfast-eigenaren testen elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het eind van elke aflevering krijgen de eigenaren te horen welke bed & breakfast het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en dus als beste wordt beoordeeld.

Droomhuis Gezocht - vanaf donderdag 1 november, 21.30 uur, NPO 1
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

Erica op Reis - najaar 2018 op NPO 1
Erica Terpstra gaat weer op reis en laat zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. Ze heeft in de verre landen bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen.

 

Bekijk hier welke MAX-programma's in september al terugkeren.

Meer informatie via www.MAXVandaag.nl | Facebook.com/OmroepMAX | @OmroepMAX