Hilversum,
23
november
2023
|
09:55
Europe/Amsterdam

Nieuwe reeks Heel Holland Bakt vanaf 28 januari bij MAX

Vanaf zondag 28 januari om 20.25 uur op NPO 1 kan heel Nederland weer genieten van dé bakwedstrijd van Nederland. Het is het elfde seizoen van Heel Holland Bakt. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin is natuurlijk ook van de partij, hij leidt alles in goede banen.

“De nieuwe reeks belooft één groot bakfeest te worden. Het elfde seizoen heeft veel verrassingen en diverse klassiekers in petto. Wij kijken met veel plezier uit naar 28 januari. De zondag wordt weer bakdag!”, aldus juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.  

Doorbakken
Fans die klaar zijn voor meer, zitten goed met Doorbakken. Deze online-serie is vanaf 28 januari weer te zien via NPO Start. In een nieuw (bakkers)jasje wel te verstaan! 

Thuisbakken
Ook tijdens het elfde seizoen kunnen bakfanaten weer aan de slag met de lekkerste creaties. Je vindt de lekkerste, leukste en mooiste recepten op heelhollandbakt.nl. 

De Heel Holland Bakt-kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt. 

Heel Holland Bakt (seizoen 11)
Vanaf zondag 28 januari
Wekelijks om 20.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.