Hilversum,
10
september
2019
|
15:06
Europe/Amsterdam

Nieuwe reeks Bed & Breakfast van start bij MAX

Vrijdag 13 september om 21.25 uur op NPO 1

Vanaf vrijdag 13 september zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast uit. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er gelogeerd in het noorden. De b&b-houders reizen af naar Groningen en Friesland. Hoe worden de b&b's beoordeeld? 

In de eerste aflevering wordt er gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In vier jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen drie kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen. Daar leven ze samen met onder andere 300 schapen. Tijdens de logeerpartij zien de gasten lammeren geboren worden. De laatste logeerpartij is bij Derk en Marline, zij zijn de eigenaren van een torentje, middenin de weilanden in de provincie Groningen. In de stad beklimmen zij met hun gasten de Martinitoren en gaan zij bier proeven!

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast 
Vrijdag 13 september
Wekelijks om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.comOmroepMAX_