Hilversum,
04
december
2020
|
17:33
Europe/Amsterdam

Nieuwe MAX-dramaserie Kerstgezel.nl gaat van start!

Donderdag 10 december gaat de gloednieuwe dramaserie Kerstgezel.nl van start. De vierdelige serie gaat over kerst, familie en eenzaamheid. Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven. Kerstgezel.nl is wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Kerstgezel.nl - Aflevering 1: De piek - donderdag 10 december om 20.30 uur op NPO 1Als de vriend van Noor Bloem het vlak voor de kerst uitmaakt, heeft ze niemand om mee te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Ze besluit van de nood een deugd te maken en gaat met de verlegen Joep naar de jaarlijkse kerstborrel van zijn bedrijf. Noors gezelschap heeft Joeps imago goed gedaan. Dat smaakt naar meer; Noor besluit zichzelf aan te bieden als ''kerstgezel'' en richt een bureau op voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Beste vriendin Jan ziet het ook helemaal zitten en beste vriend Mikey wil ook wel helpen bij het opzetten van het bedrijfje. Zo is Kerstgezel.nl een feit. Intussen laat Noor haar familie geloven dat ze op vakantie is met haar vriend Joost.

Cast
De cast wordt o.a. gevormd door Juliette van Ardenne, Daniël Boissevain, Jules Croiset, Ingeborg Elzevier, Fred Goessens, Nick Golterman, Ricky Koole, Nora El Koussour, Naomi van der Linden, Tibor Lukács, Loes Schnepper, Pepijn Schoneveld.

De regie is in handen van Barbara Bredero en Paula van der Oest.

Kerstgezel.nl
Vanaf donderdag 10 december
Wekelijks om 20.30 uur op NPO 1
LET OP: aflevering 3 donderdag 24 december om 21.40 uur op NPO 1
slotaflevering op zondag 27 december om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Twitter.com/OmroepMAX | Facebook.com/OmroepMAX/ | Instagram.com/OmroepMAX_ | #kerstgezel

Kerstgezel.nl is een coproductie van Levitate en Omroep MAX.