Hilversum,
27
februari
2017
|
10:52
Europe/Amsterdam

Nieuwe app: Met het Mes op Tafel voor mobiel of tablet

Vanaf nu gratis te downloaden in de stores

Slijpt uw messen, want dé kennis- en blufquiz speelt u vanaf vandaag ook op uw smartphone of tablet! Met het Mes op Tafel: de app is de officiële applicatie bij het gelijknamige televisieprogramma van MAX, dat vanavond om 19.55 uur op NPO 2 aan zijn twintigjarige jubileumseizoen begint.

Om het porseleinen jubileum van ‘Het Mes’ te vieren lanceert Omroep MAX vandaag de app waarin spelers vrienden of willekeurige spelers uit kunnen dagen. Net als in het televisieprogramma pokeren spelers met hun antwoorden. Enkel een pientere geest is dus niet voldoende: wie het juiste antwoord schuldig moet blijven, kan altijd nog voor een superslinkse blufstrategie kiezen. Voor welke speelwijze men ook kiest, er is maar één doel: het verzamelen van zoveel mogelijk Mesgeld, om zo een plek in de Nationale top 10 te veroveren.

Met het Mes op Tafel: de app is gratis te downloaden voor iOS 9.0+ en Android 4.1+. De applicatie is speciaal ontwikkeld voor smartphone, maar is ook te spelen op Android- en Apple-tablets.

Meer info, spelregels en algemene voorwaarden bij Met het Mes op Tafel: de app vindt u op de website. Bekijk hier de promo van de app.

Met het Mes op Tafel
Vanaf 27 februari iedere maandag tot en met donderdag
Om 19.55 uur bij MAX op NPO 2

www.methetmesoptafel.nl| facebook.com/methetmesoptafel | @MesOpTafel | #MesOpTafel

Download direct de app voor Apple of Android.