Hilversum,
04
september
2017
|
10:44
Europe/Amsterdam

Nieuwe app: MAX Geheugentrainer voor mobiel en tablet

Vanaf vandaag te downloaden in de stores

Laat die hersenen maar kraken, want de populaire televisiequiz MAX Geheugentrainer is vanaf vandaag beschikbaar als applicatie op tablet en smartphone! De MAX Geheugentrainer app is de officiële applicatie bij het gelijknamige televisieprogramma van Omroep MAX. Meerdere bekende spellen uit het programma zijn in de leuke en uitdagende applicatie opgenomen, waaronder het Boodschappenspel, Zoekplaatje en Letterregen.

De laagdrempelige applicatie bevat in totaal tien minispellen, welke zijn ingedeeld in de categorieën Geheugen, Rekenen, Concentratie en Taal. Spelers kunnen in de applicatie zelf hun niveau aangeven. Naast de bekende spellen is ook, speciaal voor de app, een zestal nieuwe hersenkrakers ontwikkeld: het Tegelspel, de Rekentegels, het Optelspel, Samenvoegen, Laag naar Hoog én het Anagrammenspel. Naast de reguliere spellen is er ook dagelijks een test beschikbaar. Door middel van deze tienminutentest kunnen spelers op een leuke manier en binnen korte tijd de conditie van het geheugen verbeteren.

De MAX Geheugentrainer app is gratis te downloaden via de Appstore en Google Play. Meer informatie over de applicatie kan worden gevonden op www.maxvandaag.nl

Het nieuwe seizoen van MAX Geheugentrainer is vanaf vandaag iedere werkdag om 9.40 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Download direct voor Android-apparaten (Google Play store)
Download direct voor iOS-apparaten (App Store)

MAX Geheugentrainer
Iedere werkdag om 09.40 uur op NPO 1
Presentatie: Mascha de Rooij en Henk Mouwe (tijdelijke vervanger van Pauline Spiering) 

www.maxvandaag.nl| @OmroepMAX | www.facebook.com/omroepmax