Hilversum,
15
september
2017
|
16:18
Europe/Amsterdam

Nieuwe afleveringen Droomhuis Gezocht bij MAX

Vanaf woensdag 20 september

Droomhuis Gezocht is terug! Vanaf woensdag 20 september zijn om 22.05 uur op NPO 1 nieuwe afleveringen van het populaire MAX-programma te zien. Presentator Sybrand Niessen volgt en helpt als vanouds mensen die dromen van een (tweede) huis in het buitenland. In de nieuwe afleveringen worden de kijkers meegenomen naar Frankrijk en het Spaanse eiland La Palma.

Aflevering 1 – woensdag 20 september om 22.05 uur op NPO 1
Hans en Hélène gaan samen met Sybrand op zoek naar een droomhuis in Frankrijk. Het stel is toe aan een nieuwe stap in hun leven, dat zich naar alle waarschijnlijkheid gaat afspelen aan de westkust van Frankrijk. In een landschap vol ruïnes wanen de gelukszoekers zich voor even in het verleden en ontdekken zij het Groene Venetië van Frankrijk.

Aflevering 2 – woensdag 27 september om 22.05 uur op NPO 1
Het Canarische eiland La Palma is dé plek waar Hermine en Joost graag een huis willen bezitten. Het stel, dat het liefst 365 dagen per jaar buiten leeft, gaat samen met Sybrand op het Spaanse eiland op ontdekkingstocht. Aandacht voor de omgeving is er ook. Zo vergapen Sybrand en zijn gasten zich aan een vulkaan die in 1971 voor het laatst actief was én wordt er een bezoek gebracht aan beroemde telescopen.

Op woensdagavond 4 en 11 oktober worden herhalingen van Droomhuis Gezocht uitgezonden.

Droomhuis Gezocht
Woensdag 20 en 27 september
Om 22.05 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX