Hilversum,
03
augustus
2020
|
15:01
Europe/Amsterdam

Nieuwe afleveringen Bed & Breakfast bij MAX

Vanaf vrijdag 28 augustus

Vanaf vrijdag 28 augustus zendt MAX om 20.30 uur op NPO 1 elke week een gloednieuwe aflevering van Bed & Breakfast uit. In Bed & Breakfast testen enthousiaste b&b-houders elkaars onderneming.

Aflevering 1 - vrijdag 28 augustus, 20.30 uur, NPO 1
Inge en Guy leerden elkaar kennen tijdens de zoektocht van Inge naar een pand om een b&b te beginnen. In de woonplaats van Guy, in Gelderland, vonden ze een geschikte plek waar ruimte was voor een aantal themakamers, inclusief 3D geprinte wc-rolhouders. In Zuid-Holland kochten Reina en Huibert de kerk waar ze zijn getrouwd en bouwden deze om naar een b&b. En in Rotterdam wordt er overnacht bij Joliene en Wilco die eigenhandig hun huis bouwden. Zij nemen de gasten mee naar een drijvende boerderij.
 

Aflevring 2 - vrijdag 11 september, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering overnachten de b&b-houders bij Ad en Josephine in een Noord-Brabants dorpje dat vroeger bekend stond als een klompenmakersdorp. Vervolgens reist de groep af naar Gelderland. In een woonwijk ontvangen Paul en Sabine de gasten in hun twee kamers. Nadat zij ineens ruimte over hadden in hun huis besloten hun huis om te toveren tot bed & breakfast. En tot slot overnacht de groep in de Achterhoek bij Christel en Erik die hun gasten meenemen naar een vloermouterij.

Aflevering 3 - vrijdag 18 september, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast wordt er geslapen in de b&b van restauranteigenaren Sytze en Famke in Groningen. Dit eigenzinnig duo neemt hun gasten mee naar een echt klimparadijs.De verzamelwoede van Dick was de reden dat Dick en Henriette een grote boerderij kochten in Drenthe. Gelukkig bleef er ook nog ruimte over om gasten te laten logeren. Tot slot slapen de gasten op het boerenbedrijf van Jan Reinder en Janny, middenin het natuurgebied de Drentsche Aa.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast 
Vanaf vrijdag 28 augustus
Om 20.30 uur op NPO 1www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX