Hilversum,
16
juli
2021
|
15:21
Europe/Amsterdam

Nieuwe aflevering De TinekePodcast: Tineke vertelt over haar eigen verleden in Loosdrecht

Vanaf 16 juli

In het tweede seizoen van De TinekePodcast van MAX-dj Tineke de Nooij geeft Tineke wederom een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen en anekdotes waarin Tineke vertelt over wat haar bezighoudt: haar familie, haar katten, de dingen waar ze zich over verbaast en verwondert, de actualiteiten, herinneringen aan oud-collega’s, en maatschappelijke thema’s. Dit keer vertelt Tineke over haar eigen verleden in Loosdrecht.

‘Maakt u wel ’s wat mee mevrouw?’, is gebaseerd op een uitdrukking van een helaas overleden vriend van Tineke, Hans Vermeulen. Want ja, Tineke maakt toch altijd wat mee en daarom dacht ze: we gaan herinneringen ophalen uit het verleden. In deze aflevering gaat Tineke terug naar Loosdrecht, de plek waar ze vroeger als kind heel wat tijd heeft doorgebracht. Terwijl ze samen met vriendin Vivian Boelen herinneringen ophaalt, stuurt kapitein Rich de vrouwen veilig over de woelige wateren van Loosdrecht. Tineke en Vivian praten over het tenthuisje van Tineke's vader, over de te dure huizen aan de plas en de toekomst van Loosdrecht. En waarom duikt kapitein Rich weg als hij het woord 'rietzeilen' hoort?

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingdiensten te beluisteren.

De TinekePodcast
Presentatie: Tineke de Nooij
Om de week op vrijdag bij MAX
MAXVandaag.nl

Te beluisteren via NPORadio5.nl | NPOLuister.nl | MAXVandaag.nl/podcast