Hilversum,
08
oktober
2020
|
09:22
Europe/Amsterdam

Nieuw: simpele en gezonde eenpansgerechten in Dit kookt MAX Vandaag!

Eenvoudige, voedzame en vooral overheerlijke recepten die in een handomdraai op tafel staan. Dat zijn de recepten van Dit kookt MAX Vandaag met Emina Zorlak. Vanaf vandaag staat er elke woensdag een nieuw recept met uitlegvideo exclusief op MAX Vandaag. In de video laat Emina zien hoe het recept klaar te maken en vertelt ze meer over de ingrediënten en bereidingswijze.

Geen excuus
Dankzij Dit kookt MAX Vandaag hebben kijkers nooit meer een excuus om niet te koken. De recepten blinken uit in eenvoud en zijn ook nog eens voedzaam. Het zijn allemaal eenpansgerechten, dus geen geroer in verschillende potten of pannen, weinig afwas en geen gedoe met timemanagement. Het enige wat af en toe nodig is naast een pan, is een waterkoker. Verder komen er geen gekke apparaten of keukengereedschappen aan te pas.

Zes ingrediënten
De recepten van Emina hebben maximaal zes ingrediënten, maar zijn toch ontzettend smaakvol. Smaakvol is bovendien niet het enige waar de gerechten aan voldoen, want deze recepten voldoen aan de dagelijkse hoeveelheid groente; zo'n 250 gram per persoon (in 1 gerecht!). Er wordt bij deze gerechten rekening gehouden met groenten van het seizoen. Dat betekent dat het niet alleen goedkoper en smaakvoller is, maar ook duurzamer. Bovendien staan de gerechten binnen een half uur op tafel.

Dit kookt MAX Vandaag!
Vanaf vandaag, 10 weken elke woensdag op MAX Vandaag
www.maxvandaag.nl