Hilversum,
07
juni
2016
|
14:44
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen We zijn er Bijna!

Vanaf maandag 4 juli

We zijn er Bijna! is terug bij MAX! Dit jaar reist de groep van het noorden van Spanje naar het prachtige Portugal. Met hun eigen camper of caravan maken drieëntwintig echtparen en twee alleenstaanden een 3000 kilometer lange tocht naar het zuidwestelijkste puntje van Europa. Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 4 juli vijf weken lang om 21.25 uur te zien bij MAX op NPO 1.

De eerste uitzending begint aan de Spaanse kust in het vissersdorp Zarautz. De camping ligt hoog op de rotsen en heeft een fabuleus uitzicht op de zee en het strand. Tijdens de gezamenlijke excursie gaan de kampeerders naar de Baskische hoofdstad Bilbao, met het populaire Guggenheim museum.

Na drie dagen in Zarautz trekt de groep verder het Spaanse binnenland in, naar een stadscamping nabij Burgos. Hier is de kathedraal van de stad de toeristische trekpleister. Ook de vele wandelaars doen op hun weg naar Santiago de Compostella deze kathedraal aan. Na een korte stop in Burgos eindigt deze aflevering in een klein Spaans bergdorp, waar wegens het slechte weer de traditionele happy hour plaatsvindt in de kantine van de camping.

We zijn er Bijna! (5 afleveringen)
Vanaf maandag 4 juli 2016 om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os
www.omroepmax.nl
www.facebook.com/wezijnerbijna
#WezijnerBijna