Hilversum,
01
november
2016
|
12:17
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen van Met het Mes op Tafel

Vanaf maandag 7 november

Hilversum, 1 november 2016 – Vanaf maandag 7 november is Met het Mes op Tafel weer iedere werkdag te zien bij MAX op NPO 2. De kennis- en blufquiz van MAX wordt gepresenteerd door Herman van der Zandt. Dit seizoen is Klaas van Dijk te zien als nieuwe huispianist.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Want wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd zijn tegenstanders weg proberen te bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag, woensdag en donderdag strijden op vrijdag in de finale om een bonus.

Dit seizoen is Klaas van Dijk te zien als huispianist. Klaas van Dijk neemt het over van zijn, in juni overleden, broer Martin van Dijk.

Er worden vragen gesteld in de categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Met het Mes op Tafel
Maandag 7 november om 19.20 uur
Vanaf dinsdag 8 november om 19.55 uur
Presentatie: Herman van der Zandt

www.omroepmax.nl/met-het-mes-op-tafel
www.facebook.com/methetmesoptafel
#MesOpTafel / @MesOpTafel