Hilversum,
05
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel van start

Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel van start 

Hilversum, 5 oktober 2015 – Vanaf maandag 9 november is het MAX-programma Met het Mes op Tafel weer terug op NPO 2. Vanaf 19.50 uur neemt Herman van der Zandt wederom de presentatie van de kennis- en blufquiz op zich. 

In de enige quiz waarbij gebrek aan kennis gecompenseerd kan worden door te bluffen pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang: ook rekenen en slim spelen zijn belangrijke ingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus. 

Herman: “De smoking is bij de stomerij geweest en de bar is ook weer aangevuld. Ik heb een aantal kandidaten al zien proefspelen en het belooft een heerlijk seizoen te worden. Misschien ga ik wel zingen.” 

De vragen zijn verdeeld over verschillende categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.


Met het Mes op Tafel 
Vanaf maandag 9 november 
Om 19:50 uur op NPO 2 
Presentatie: Herman van der Zandt 
www.methetmesoptafel.nlhttp://www.tinekeshow.nl/