Hilversum,
24
januari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen ‘Met het Mes op Tafel’ (24-01-2014)

Hilversum, 24 januari 2014 - Vanaf maandag 27 januari zendt MAX een nieuwe serie uit van de kennis- en blufquiz ‘Met het Mes op Tafel’, met presentator Joost Prinsen, pianist Martin van Dijk en Mylou Frencken als zingende barvrouw. Elke week van maandag tot en met donderdag en op de donderdagavond de weekfinale.

 

In Met het Mes op Tafel pokeren 3 kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, maar ook rekenen en slim spelen zijn belangrijke ingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen. Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van Joost Prinsen, die samen met Mylou Frencken en pianist Martin van Dijk sommige vragen ook muzikaal inleidt.

 

Verrassend in de quiz zijn de gedichten die Joost Prinsen citeert die je allang vergeten was, of hij zingt met pianist Martin van Dijk en barvrouw Mylou Frencken een mooi liedje. 

 

Acteur, zanger, presentator en schrijver Joost Prinsen is samen met eindredacteur Jan Kok bedenker van Met het Mes op Tafel: een spel waarbij de timmerman kan winnen van de professor. De vragen zijn verspreid over een reeks van categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

 

MAX: Met het Mes op Tafel (24 afleveringen)

Vanaf maandag 27 januari om 20.00 uur op Nederland 2
Van maandag t/m donderdag
Van maandag 10 t/m donderdag 20 februari geen uitzending

www.methetmesoptafel.nl