Hilversum,
20
april
2023
|
17:21
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen MAX vakantieman vanaf 12 juni

Op maandag 12 juni start om 20.30 uur op NPO 1 het nieuwe seizoen van MAX vakantieman, dat maakte MAX Ombudsman Jeanine Janssen zojuist bekend in Tijd voor MAX. Ook deze zomer schiet MAX vakantieman gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp in binnen- en buitenland. 

Sybrand Niessen gaat samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. Ook worden er diverse vakantietips behandeld en zijn er de vaste rubrieken. Zo inspecteert De Mystery Guest accommodaties en worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld. 

Meld uw vakantieklacht
Had u zich verheugd op die welverdiende vakantie, maar bleek er helaas van alles mis met de reisorganisatie, het hotel, de huurauto of de excursies? Kwam u aan op de vakantiebestemming en bleek het hotel smerig, lawaaierig of zelfs helemaal niet meer te bestaan? Heeft u een ongeluk gehad op reis en heeft u daarover een geschil met de reisorganisatie of verzekering? Moest u uw reis afbreken of annuleren, en zit u nu met een financiĆ«le strop? Laat het weten en misschien kunnen wij u helpen: MAXvakantieman.nl

Naast het programma kunt u het hele jaar door op de website van MAX vakantieman terecht voor vakantie- en reistips en adviezen voor een onbezorgde vakantie. 

MAX vakantieman
Presentatie: Sybrand Niessen
Vanaf maandag 12 juni 
Om 20.30 uur bij MAX op NPO 1 

MAXvakantieman.nl Facebook.com/MAXvakantieman | #MAXvakantieman