Hilversum,
31
december
2021
|
09:53
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen MAX PubQuiz met Sybrand Niessen

Op vrijdag 7 januari om 21.25 uur op NPO 1 start een gloednieuw seizoen van MAX PubQuiz! In een gezellige kroegsfeer dagen elke week zes teams elkaar uit. De presentatie is in handen van Sybrand Niessen. Hij wordt wekelijks bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Dat zijn dit seizoen: Anne-Marie Jung, Anita Meyer, Steven Brunswijk, Rachel Rosier, Diggy Dex, Leona Philippo en Richard Groenendijk. En er is livemuziek onder leiding van Jan Rietman. 

Vragen in MAX PubQuiz gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen: welk land heeft de grootste wijnproductie ter wereld? Wie won de Elfstedentocht in 1963? Wat betekent Boeddha? En welke gebeurtenis wordt herdacht op Witte Donderdag? 

Bekende barvrouw Anne-Marie Jung: "Ik ben dol op quizzen en daarom vond ik het ontzettend leuk om in de eerste aflevering te gast te zijn. Dat bepaalde vragen specifiek aan mij gelinkt waren, maakte het extra bijzonder. Daarnaast is de quiz erg muzikaal. Een feest voor mij als zangeres om dan ook zelf te zingen, samen met de Jan Rietman Band. En al die weetjes; je steekt er zelf ook nog wat van op!

Zes teams bestaande uit twee personen nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In vijf rondes van vier vragen wordt de kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. En ook een puzzelronde ontbreekt niet. De winnaars van elke aflevering zullen op 11 maart strijden om de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee. 

MAX PubQuiz (7 afleveringen) 
Vanaf vrijdag 7 januari  
Om 21.25 uur op NPO 1 
Presentatie: Sybrand Niessen  
MAXVandaag.nl 

Op vrijdag 4, 11, 18 en 25 februari wordt MAX PubQuiz niet uitgezonden. 

#MAXPUBQUIZ  | Instagram.com/OmroepMAX_Twitter.com/OmroepMAX  | Facebook.com/OmroepMAX