Hilversum,
03
juni
2020
|
11:16
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Hollandse Zaken vanaf zaterdag 20 juni bij MAX op NPO 2

Het MAX-gespreksprogramma Hollandse Zaken begint zaterdag 20 juni 2020 aan een nieuwe serie. Zoals altijd live op NPO 2 en gepresenteerd door Cees Grimbergen. Het programma zal vanwege de coronacrisis worden uitgezonden zonder publiek en in een intiemer decor.

Wat blijft zijn de gespreksthema’s: kwesties die ons land bezighouden. Met feiten, ervaringen en meningen van betrokken Nederlanders. Uiteraard vormen de gevolgen van de coronacrisis gespreksstof: is Nederland blijvend veranderd door de periode van 1,5 meter afstand, bedrijfssluitingen en thuiswerken? Wat heeft het wegzetten als ‘dor hout’ betekend voor het zelfbewustzijn van ouderen? En hoe heftig zijn de economische gevolgen van de lockdown-periode voor tienduizenden Nederlanders? Hoe coulant zijn banken en incassobureaus dezer dagen voor mensen die hun huur- of hypotheeklasten niet meer kunnen betalen en voor wie huisuitzetting dreigt?

Maar niet alleen corona is onderwerp van gesprek, ook andere thema's komen aan de orde in dit nieuwe seizoen van Hollandse Zaken

Hollandse Zaken
Live gespreksprogramma over actuele kwesties. Met feiten, ervaringen en meningen.

Hollandse Zaken
Presentatie: Cees Grimbergen
Vanaf zaterdag 20 juni 2020
Rond 20.30 uur, live bij MAX op NPO 2

www.hollandsezaken.tv | www.facebook.com/hollandsezaken