Hilversum,
18
mei
2016
|
10:12
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Groeten van MAX

Vanaf maandag 23 mei

Vanaf maandag 23 mei zendt MAX het negende seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX uit om 20.30 uur op NPO 1. Uiteraard besteedt het programma onder leiding van presentator Sybrand Niessen weer aandacht aan groot én klein vakantieleed.

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast zal Groeten van MAX weer veel stof doen opwaaien met De Accomodatietest. Onze eigen Groeten van MAX-hotelspecialist test hiervoor wekelijks een hotel of vakantiepark dat op het internet slecht beoordeeld wordt, en helaas; de klagers hebben het meer dan eens bij het rechte eind.

Daarnaast gaat Groeten van MAX dit seizoen op bezoek bij de Nederlandse vakantieganger op de Franse camping. We laten ons verrassen door de kookkunsten van de reizigers. Hoe tover je tóch een culinair wonder op tafel als je op fietsvakantie bent? Hoe bereid je een zelf gevangen visje? En waar in de tent liggen de geheimen van de camping-kok verstopt? 

Groeten van MAX is ook dit jaar hét informatieve programma voor de Nederlandse vakantieganger. Na de uitzending kan de kijker chatten met deskundigen Yda Matthijssen (ANWB) of Jeanine Janssen (MAX Ombudsman) op het platform www.MAXVandaag.nl.

Groeten van MAX
Presentatie: Sybrand Niessen
Vanaf maandag 23 mei
Elke maandag om 20.30 uur op NPO 1
Let op! In verband met sport geen uitzendingen op 13, 20 en 27 juni
www.MAXVandaag.nl
www.facebook.com/groetenvanmax
#GroetenvanMAX