Hilversum,
25
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen ‘Groeten van MAX´ (v.a. 2-6)

Hilversum, 25 april 2014 - Vanaf maandag 2 juni zendt MAX het zevende seizoen uit van het consumentenprogramma ‘Groeten van MAX’. Ook dit jaar besteedt het programma weer aandacht aan groot en klein vakantieleed.

Deze zomer behandelen presentator Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast zal Groeten van MAX weer veel stof doen opwaaien met De Accomodatietest. Onze eigen Groeten van MAX-hotelspecialist test hiervoor wekelijks een hotel of vakantiepark dat op het internet slecht beoordeeld wordt en helaas; de klagers hebben het meer dan eens bij het rechte eind. Naast alle onderdelen die de kijker van Groeten van MAX gewend is, wordt er dit jaar ook een nieuwe wekelijkse rubriek geïntroduceerd. Acteur en presentator Tim Haars gaat voor zijn zojuist gepensioneerde ouders opzoek naar een vaste sta plek op een Nederlandse camping. Met dit doel neemt hij de kijker mee op avontuur en reist hij het hele land door.

Groeten van MAX is al met al dus ook dit jaar het informatieve programma voor de Nederlandse vakantieganger. Presentator Sybrand Niessen: “Groeten van MAX komt op voor gedupeerde vakantiegangers én biedt de kijker thuis informatie voor een geslaagde vakantie. En dat verdient iedereen!”

MAX: Groeten van MAX (10 afleveringen)
Presentatie: Sybrand Niessen
Vanaf maandag 2 juni om 20.30 uur op Nederland 1
NB: I.v.m. WK is er 16, 23 en 30 juni geen uitzending
www.groetenvanmax.nl