Hilversum,
16
februari
2017
|
09:08
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Droomhuis Gezocht

Vanaf 20 februari

Droomhuis Gezocht is terug! Voor het achtste seizoen op rij helpt Sybrand Niessen mensen bij hun zoektocht naar een huis in het buitenland. Dit seizoen leidt ons naar Zweden, Ibiza, Isle of Man, Portugal, Duitsland, Spanje én Italië. De laatste aflevering van deze reeks is een bijzondere. Hoe gaat het namelijk met de dromers uit vorige seizoenen? Droomhuis Gezocht is vanaf 20 februari elke maandag om 21.15 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Lees meer over dit seizoen Droomhuis Gezocht.

Aflevering 1 – Zweden – maandag 20 februari om 21.15 uur op NPO 1
Sybrand Niessen zoekt in de eerste aflevering van dit seizoen een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Zij wonen in Harlingen op een historisch zeilschip, maar willen dolgraag emigreren naar het zuiden van Zweden met hun kinderen. De omgeving op het platteland spreekt hen aan. Hun droom is op een dag zoveel mogelijk zelfvoorzienend te kunnen leven. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland, een soort ‘Pippi Langkous-huis’, met een tuin en zonder directe buren.

Over Droomhuis Gezocht
In Droomhuis Gezocht gaat Sybrand Niessen op basis van het budget van de kandidaten op zoek naar geschikte huizen in het land van bestemming. Hij laat verschillende opties zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om de potentiële woonomgeving te verkennen. Daarnaast geeft Droomhuis Gezocht praktische en deskundige informatie over de regels van het land. Ook de lokale historische en culturele weetjes en plekken worden niet overgeslagen.

MAX: Droomhuis Gezocht (acht afleveringen)
Vanaf 20 februari
Elke maandag om 21.15 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen

www.facebook.com/DroomhuisGezocht | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX