Hilversum,
05
november
2021
|
14:08
Europe/Amsterdam

Nieuw seizoen Bed & Breakfast

Vrijdag 12 november

Vanaf 12 november zendt MAX een gloednieuw seizoen van Bed & Breakfast uit! In het programma testen bed & breakfast-eigenaren elkaars onderneming. Ze logeren bij elkaar en bepalen zelf wat ze hun verblijf waard vinden. Bed & Breakfast is vanaf vrijdag 12 november wekelijks te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Per aflevering logeren drie stellen een nachtje in elkaars bed & breakfast. De b&b-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl de gasten hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans bed & breakfast, bepalen de gasten wat zij hun bezoek waard vinden.

Aflevering 1 – vrijdag 12 november, 20.30 uur, NPO 1.
Het seizoen wordt afgetrapt door Elly en Teus. Zij runnen een b&b in de gemeente Krimpenerwaard. Door middel van een goede samenwerking is de inrichting van de b&b tot stand gekomen. Elly ontwierp alles, wat Teus vervolgens in elkaar kluste. Na Elly en Teus zijn Léon en Mieke aan de beurt om de deelnemers te ontvangen in hun b&b in de gemeente Lansingerland. Ze nemen hun gasten mee naar de golfbaan. Tot slot bezoeken de ondernemers de b&b van Jeanette en Kees in de gemeente Buren, waar ze een wandeling maken door het gelijknamige, pittoreske stadje met een stadsdichter.

Bed & Breakfast
Vrijdag 12 november
Om 20.30 uur op NPO 1
MAXVandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX