Hilversum,
06
mei
2021
|
11:10
Europe/Amsterdam

Nieuw: MAX Meeting Point voor betrouwbaar contact online

Dé veilige plek om snel nieuwe MAX-leden te leren kennen

MAX Meeting Point, het platform van Omroep MAX staat online. MAX Meeting Point is dé veilige plek om gemakkelijk nieuwe MAX-leden te ontmoeten. Op de website kunnen leden van MAX eenvoudig nieuwe mensen leren kennen, door zich aan te sluiten bij clubs, groepsactiviteiten of zelf een club te starten. En extra handig, MAX Meeting Point is nu ook als app beschikbaar voor smartphone of tablet. Kijk hier voor de eerste beelden van het platform.

MAX Meeting Point is opgezet speciaal voor leden van Omroep MAX. Met een MAX-lidmaatschap is het platform gratis toegankelijk, om zo andere leden te ontmoeten. Leden maken een profiel aan, waarna zij gematcht worden met andere leden en clubs op basis van interesses. 

Het prikbord is bedoeld voor oproepjes om samen iets te ondernemen, tips en suggesties over activiteiten, aandacht voor hobby's en vragen. Plaats een bericht, lees berichten van anderen óf laat een reactie achter. En met de chatfunctie kunnen leden één-op-ééngesprekken voeren.

Download de app van MAX Meeting Point!
Het is nu nóg makkelijker om MAX Meeting Point te gebruiken. Met behulp van de gloednieuwe app heeft u toegang tot alle functies van MAX Meeting Point. Alles binnen handbereik in een overzichtelijke app op uw smartphone en tablet. Neem MAX Meeting Point overal mee naartoe. De app is nu beschikbaar voor iOS (iPhone en iPad) en Android.