Hilversum,
26
juli
2017
|
13:56
Europe/Amsterdam

Nieuw! Kook mee met MAX

Vanaf 4 september om 10.15 uur op NPO 1

Dankzij het nieuwe MAX-programma Kook mee met MAX hoeven kijkers vanaf maandag 4 september nooit meer het hoofd te breken over die ene moeilijke vraag: Wat eet ik vanavond? Iedere doordeweekse ochtend, om 10.15 uur op NPO 1, laten topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub kijkers binnen een kwartier zien wat men nog dezelfde avond kan eten.

In Kook mee met MAX nemen Sandra en Mounir de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediƫnten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediƫnten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Wie de maaltijden uit Kook mee met MAX maakt, eet gevarieerd: van Hollandse kost tot Aziatische wokgerechten of mediterrane ovenschotels. Altijd met 200 tot 250 gram groente per persoon. Soms met vlees, soms met vis en af en toe vegetarisch.

Stel uw kookvraag aan Sandra en Mounir
Moet soep met of zonder deksel op de pan koken? Verwarm je olie in de pan of verhit je eerst alleen de pan? Breng je vlees voor of na het bakken op smaak met peper en zout? Worstelt u ook met dit soort alledaagse culinaire vragen? Stel ze op www.maxvandaag.nl/kookmeemetmax en wie weet beantwoorden Sandra en Mounir uw vraag in de uitzending.

Kook mee met MAX
Vanaf 4 september iedere werkdag
Om 10.15 uur op NPO 1
HH: 14.15 uur op NPO 1 (m.u.v. dinsdagen, dan om 15.20 uur)
Presentatie: Sandra Ysbrandy en Mounir Toub

www.maxvandaag.nl | www.facebook.com/kookmeemetMAX | www.twitter.com/kookmeemetmax | #KMMM