Hilversum,
08
januari
2021
|
12:29
Europe/Amsterdam

Nieuw in Lunch Lekker met Daniel Dekker: Heel Holland Gezond bij MAX

Vanaf 8 januari, elke vrijdag

Vandaag is de nieuwe rubriek Heel Holland Gezond te beluisteren in het radioprogramma Lunch Lekker met Daniel DekkerKoelkastCoach Sabine Leijten helpt in deze rubriek luisteraars om gezond(er) te gaan eten. Elke uitzending bespreekt zij aan de hand van ingestuurde foto's de inhoud van de koelkasten van luisteraars. Heel Holland Gezond is te horen tussen 12.00 en 14.00 uur in het NPO Radio 5-programma Lunch Lekker met Daniel Dekker.

In de maand van de goede voornemens, januari, geeft KoelkastCoach Sabine Leijten luisteraars wekelijks tips over onder meer het belang van structuur, bewegen, slapen, drinken en schijnhonger.

Luisteraars kunnen een foto maken met de inhoud van hun koelkast en deze uploaden op MAXVandaag.nl. De KoelkastCoach bespreekt aan de hand van ingestuurde foto's de inhoud van koelkasten van luisteraars en geeft hen praktische tips. Heel Holland Gezond draagt bij aan een gezonder voedingspatroon.

Ook op MAX Vandaag is de KoelkastCoach aanwezig. Elke vrijdag is een interessant artikel van Sabine, passend bij het thema van de uitzending van die week, te lezen! 
Lunch Lekker met Daniel Dekker
Heel Holland Gezond
Elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur 
Op NPO Radio 5
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/lunchlekker | #lunchlekker