Hilversum,
12
september
2016
|
15:10
Europe/Amsterdam

Nieuw bij MAX: Vier seizoenen aan de Amstel

Vanaf 22 oktober

Vanaf 22 oktober geeft MAX u elke zaterdag om 22.05 uur op NPO 1 letterlijk ‘een kijkje in de keuken’ van het oudste grand hotel van Nederland: het Amstel Hotel. In Vier seizoenen aan de Amstel volgt MAX de werknemers een jaar lang op alle belangrijke momenten in een unieke documentairereeks.

Het Amstel Hotel, een vijfsterren monument in Nederland en ver daarbuiten. Koningen, presidenten, filmsterren en rocklegendes kiezen al 150 jaar voor een verblijf in dit oudste grand hotel van Nederland. De gasten verwachten de hoogste kwaliteit en beste service tijdens hun verblijf. Om dit mogelijk te maken staan er 365 dagen per jaar 180 mensen klaar om van het verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. In Vier seizoenen aan de Amstel vertellen onder anderen de directeur, conciërges, chef, hoofd reserveringen en vaste gasten over het werken en verblijven in een vijfsterrenmonument.

Over InterContinental Amstel Amsterdam
Op 26 april 2016 is het hotel gestart met het vieren van haar 150ste jubileum, precies 150 jaar na het begin van de bouw. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Bij het naderen van het hotel is het aanzicht betoverend met de imposante gevel reflecterend in de Amstel rivier. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam.

Lees hier de bio’s van de medewerkers die in Vier seizoenen aan de Amstel aan het woord komen.

Vier seizoenen aan de Amstel
Vanaf zaterdag 22 oktober (8 afleveringen)
22.05 uur op NPO 1
#4seizoenenAmstel

Noot voor redactie:
Het is mogelijk de eerste aflevering van Vier seizoenen aan de Amstel in het Amstel Hotel te bekijken op donderdag 6 oktober om 16.00 uur. Pers kan zich hiervoor aanmelden via communicatie@omroepmax.nl.

Voor aanvullende informatie over het hotel:
InterContinental Amstel Amsterdam, Anita Bos General Manager. Anita.bos@ihg.com, 06 107 33 643.