Hilversum,
30
mei
2018
|
11:01
Europe/Amsterdam

Nieuw bij MAX: Professors op Pad

Vanaf 13 juli

In diverse media werd hedenochtend, woensdag 16 mei, melding gemaakt van het nieuwe MAX-programma met prof. mr. Pieter van Vollenhoven en prof. dr. Joop Schaminée. Hierbij is helaas de verkeerde titel gecommuniceerd. De correcte titel is: Professors op Pad. Hieronder vindt u de juiste informatie bij het programma.

Nieuw bij MAX: Professors op Pad

Vanaf vrijdag 13 juli om 21.15 uur op NPO 2 zendt MAX het nieuwe programma Professors op Pad uit. In dit bijzondere MAX-programma neemt prof. mr. Pieter van Vollenhoven, samen met zijn collega en goede vriend prof. dr. Joop Schaminée, de kijker mee op een boeiende ontdekkingsreis in de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft.

Dat natuur en fotografie goed samengaan, laat prof. mr. Pieter van Vollenhoven als enthousiast natuurfotograaf graag zien. In de serie bekijken we de Nederlandse natuur door de lens van de heer Van Vollenhoven. Gedurende een jaar trekken de twee natuurliefhebbers door zes bijzondere Nederlandse natuurgebieden om te observeren, te ervaren en te vertellen. In elk gebied gaan ze met een boswachter op pad.Daar waar de heer Van Vollenhoven meer een voorliefde heeft voor dieren, weet de heer Schaminée ons als botanicus van alles te leren over het landschap, het ontstaan ervan en alle bloemen, bomen en planten.

Professors op Pad
Vanaf vrijdag 13 juli
Om 21.15 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl