Hilversum,
01
september
2016
|
10:34
Europe/Amsterdam

Nieuw bij MAX: Meezingfeest met o.a. Lee Towers!

Op woensdag 14 september is heel Nederland welkom op de Markt in Venlo. Daar wordt voor de eerste keer het Meezingfeest georganiseerd. De titel zegt het al: u kunt deze avond meezingen met diverse artiesten, waaronder Lee Towers! Het orkest The New Symphonics onder leiding van Maurice Luttikhuis en het koor nemen u mee in een prachtige muzikale reis rond de wereld.

Bij de entree van het Meezingfeest ontvangt iedereen een MAX-krant met daarin tenminste twintig songteksten van wereldhits. Gastheer Sef Thissen neemt het publiek mee van pagina naar pagina en nodigt uit om uit volle borst mee te zingen met de artiesten en het koor op het podium. Het publiek staat centraal en zal op verschillende manieren muzikaal verrast worden. Zingen uit volle borst, dat is het credo! De teksten van de nummers staan in de MAX-krant en worden groots vertoond op de LED-muur in het decor. Een prachtige lichtshow en diverse special effects maken het Meezingfeest compleet.

Het Meezingfeest is een gezamenlijk project van Sef Thissen Music, Eye of the Hurricane en Omroep MAX.

Opnames bijwonen?
Het Meezingfeest is gratis toegankelijk op woensdag 14 september 2016 op de Markt in Venlo. Klik hier voor meer informatie: http://www.omroepmax.nl/meezingfeest. Blijf op de hoogte via: https://www.facebook.com/meezingfeest.

Omroep MAX zendt op een nader te noemen datum de registratie uit van het Meezingfeest.