Hilversum,
09
juni
2020
|
11:14
Europe/Amsterdam

Nieuw bij MAX: Het Beste van Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt in de zomer terug met compilatie-afleveringen

Deze zomer hoef je niet naar buiten om te bakken. Omroep MAX zendt namelijk Het Beste van Heel Holland Bakt uit. In deze compilatie-afleveringen blikken we terug op de afgelopen seizoenen van Heel Holland Bakt. Vanaf woensdag 8 juli elke week om 20.30 uur op NPO 1 te zien.

De (in)vulling van de HHB-specials is volgens vertrouwd recept met een twist: in elke aflevering staat een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk centraal, maar dan komt elke opdracht uit een ander seizoen. Van de aller-allereerste opdracht uit seizoen 1, wanneer we voor het eerst met het fenomeen 'thuisbakker' kennismaken, tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen 7.

In Het Beste van Heel Holland Bakt komen niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlamvatten mogen niet ontbreken. Niet alleen maar oude koek, want als kers op de taart zijn ook niet eerder vertoonde beelden van Janny, Robèrt en André te zien.

Het Beste van Heel Holland Bakt
Vanaf woensdag 8 juli
Wekelijks om 20.30 op NPO 1

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #HHB

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.

Onderstaande persfoto mag gebruikt worden in het kader van Het Beste van Heel Holland Bakt onder vermelding van MAX/Roland J. Reinders.