Hilversum,
23
juli
2018
|
16:09
Europe/Amsterdam

Nieuw bij MAX: Door Andere Ogen

Vanaf maandag 10 september om 20.25 uur wekelijks op NPO 2 zendt MAX het nieuwe programma Door Andere Ogen uit. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Met onder meer afleveringen over Wesley Sneijder en Klaas Dijkhoff.

Door Andere Ogen is een actueel biografieënprogramma onder leiding van Fons de Poel. In dit nieuwe MAX-programma worden de levens en carrières belicht van spraakmakende personen. Personen uit de werelden van onder meer sport, amusement, maatschappelijk middenveld, cultuur en politiek. In tien uitzendingen van telkens een half uur schetst het programma de drijfveren van de geportretteerden. Intimi, deskundigen, familieleden en andere betrokkenen voorzien de levensverhalen van duiding en zorgen voor originele invalshoeken. Door Andere Ogen biedt nieuwe perspectieven, bijzondere informatie en mooie anekdotes over de geportretteerde persoon.

Door Andere Ogen wordt geproduceerd door Panda Media. Producent en eindredacteur Fons de Poel: “Wij zijn erg blij om voor MAX op primetime dit programma te mogen maken. Een combinatie van journalistieke nieuwsgierigheid met amusementswaarde; verhalen met impact, die tegelijkertijd speels aanvoelen. Fijn en interessant om naar te kijken. We weten dat Wesley Sneijder een geweldige speler is, maar hoe gedraagt hij zich in de kleedkamer? We weten dat Klaas Dijkhoff in de politiek een rijzende ster is, maar hoe gevaarlijk en zwaar is het om als kroonprins te worden gezien? Dat is het DNA van Door Andere Ogen: een andere, meer verrassende kijk op belangrijke spelers in het nieuws. Een geweldige uitdaging voor ons als programmamakers.”

Door Andere Ogen (10 afleveringen)
Vanaf maandag 10 september
Om 20.25 uur op NPO 2

www.maxvandaag.nl | @OmroepMAX | facebook.com/OmroepMAX