Hilversum,
05
oktober
2018
|
14:09
Europe/Amsterdam

Nick en Simon, Spandau Ballet en meer bij MAX op NPO Radio 5

Zaterdag 6 oktober tot en met vrijdag 12 oktober

Van zaterdag 6 oktober tot en met vrijdag 12 oktober staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. 

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Voormalig topschaatser Barbara de Loor doet zaterdag 6 oktober mee aan een bijzondere wandeltocht. In Wekker-Wakker-Weekend! vertelt ze aan Jan Rietman wat voor tocht dat is en waarom ze meedoet. In Country Roads vertelt Jan alles over een bijzondere studio in Nashville waar heel veel bekende countrymuziek is opgenomen. En je hoort het beste uit het Los Vast-archief.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Komende week is de presentatie van Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan, in handen van Rutger Radstaake.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag 9 oktober zijn Nick en Simon op bezoek bij Haandrikman! Hun nieuwe single heet Mum van tijd, en ze zingen hem live in de studio.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Donderdag 11 oktober is de Britse popgroep Spandau Ballet te gast in De MAX! Sinds 2017 toeren ze zonder voorman Hadley, maar mét zanger Ross William Wild. Hij zingt de hits True, Gold en Only when you leave net zo goed als zijn voorganger.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 12 oktober een bijzonder optreden in TinekeShow van de legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit. Onder de noemer Rot op met die geraniums nemen ze ons mee naar de nostalgische jaren 50 en 60 aan de hand van aanstekelijke, herkenbare hits uit die tijd.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).