Hilversum,
18
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nance Coolen en Björn Kuipers op De Perstribune van MAX

Hilversum, 18 december 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.15 uur presentatrice Nance Coolen en voetbalscheidsrechter Björn Kuipers.

Nance Coolen, bij het grote publiek vooral bekend onder haar artiestennaam Nance, brak in de jaren negentig door als zangeres. Daarna begon ze een televisiecarrière en was ze onder meer presentatrice van Lingo, Sterren Dansen op het IJs en Popstars. Na een breuk met SBS ging Nance bij RTL aan de slag. Daar is ze vanaf volgende week weer te zien in een nieuw seizoen van Staatsloterij Puur Geluk.

Björn Kuipers is dé topscheidsrechter van Nederland. Deze week kreeg hij te horen dat hij volgend jaar wél naar het EK mag. Het is het zoveelste hoogtepunt in zijn carrière. Eerder floot Kuipers onder meer op het WK in Brazilië en het EK in Polen en Oekraïne, en hij gaf leiding aan de Champions League-finale van 2014 tussen Atlético en Real Madrid. In het dagelijks leven is Kuipers supermarkteigenaar te Oldenzaal.

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is zondag te gast bij topschermer Bas Verwijlen. De tv-rubriek Kassie Kijken van recensent Ron Vergouwen heeft deze week als thema ‘een hete kerst’.

MAX: De Perstribune
Zondag 20 december 2015
Vanaf 12.15 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel
www.deperstribune.nl