Hilversum,
11
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Myrna Goossen stopt als radiopresentatrice bij ochtendshow Wekker-Wakker!

Hilversum, 11 juni 2014 – Luisteraars van het MAX radio5 Nostalgia programma Wekker-Wakker! moeten na vrijdag 13 juni Myrna Goossen missen als co-presentatrice.

Myrna heeft ruim anderhalf jaar de dagelijkse ochtendshow samen met Henk Mouwe gepresenteerd. Naast Wekker-Wakker! heeft Goossen een van de best gelezen rubrieken ‘Vraag het Myrna’ in het MAX Magazine. Verder is zij druk met het schrijven van kinderboeken. Vorig jaar juli kwam haar luisterboek ‘De Densers’ uit.

Jan Slagter, directeur MAX: “Wij vinden het erg jammer dat Myrna stopt met het dagelijkse ochtendprogramma Wekker-Wakker!. Gelukkig blijft ze toch nog bij MAX betrokken vanwege de wekelijkse rubriek ‘Vraag het Myrna’ voor MAX Magazine. We zullen haar missen en bedanken haar voor haar jarenlange inzet voor radio en TV. Hopelijk vinden we snel een volwaardige opvolger voor Myrna voor Wekker-Wakker!.”

Myrna Goossen: “Het is gebleken dat Wekker Wakker!, waarvoor mijn wekker iedere ochtend om 05.15 uur afging, mijn bioritme dermate in de war bracht dat er geen ruimte meer was om al mijn andere ideeën en aanbiedingen uit te voeren. Mijn advies aan de lezers van MAX Magazine in de rubriek ‘Vraag het Myrna’ is om regelmatig zeer secuur naar je lijf, je ziel en je hart te luisteren. Dat heb ik ook gedaan, met als gevolg dat ik voor een nieuwe toekomst heb gekozen.”

MAX: Wekker-Wakker! 
Elke maandag t/m zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Presentatie: Henk Mouwe en Myrna Goossen
Presentatie op zaterdag: Jan Rietman
www.wekkerwakker.nl