Hilversum,
11
april
2016
|
15:06
Europe/Amsterdam

Mr. Frank Visser, Irene Moors en Michel van Egmond te gast bij Tijd voor MAX

Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1

Deze week in Tijd voor MAX op NPO 1 weer vele leuke, boeiende en verrassende gasten. Onder anderen Mr. Frank Visser, Irene Moors en Michel van Egmond schuiven aan om te praten over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen.

Maandag 11 april om 17.10 uur op NPO 1
Maandag komt Mr. Frank Visser langs bij Tijd voor MAX. Mr. Visser komt praten over zijn overstap naar SBS waar afgelopen donderdag de derde uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien was. Wat bracht hem ertoe om na 20 jaar voor een andere zender te kiezen en in welke opzichten verschilt zijn nieuwe programma van het oude kijkcijferkanon?

Verder te gast: acteur Mike Weerts, actrice Valéry van Gorp, Paul Rozendaal en culinair expert Janny van der Heijden.

Dinsdag 12 april om 17.10 uur op NPO 1
Dinsdag is voormalig toptennisser Tom Okker te gast. Ooit stond hij derde op de wereldranglijst van het herentennis, en bereikte hij de halve finales van toernooien als de Australian Open, Wimbledon en Roland Garros. In 1968 stond hij in finale van de US Open tegenover de legendarische Arthur Ashe. Inmiddels is Tom al zo’n 30 jaar actief in de kunsthandel en een verwoed verzamelaar van met name schilderijen van de Cobra-groep. Hij komt praten over de kunst-en antiekbeurs Art Breda, waar hij momenteel als galeriehouder aanwezig is. Daarnaast blikken we ook terug op zijn lange carrière als topsporter.

Verder te gast: Tijd voor MAX’ vaste huisarts dokter Ted van Essen, schrijfster Roanne van Voorst en Antoine Hermans.

Woensdag 13 april om 17.10 uur op NPO 1
Woensdag te gast in Tijd voor MAX sportjournalist en schrijver Michel van Egmond. Michel is de enige auteur die tweemaal de NS-Publieksprijs in de wacht sleepte. Dit deed hij met zijn boeken Gijp en Kieft, over de twee oud-voetballers René van der Gijp en Willem Kieft.

Verder te gast: Quest-eindredacteur Thomas Hendriks en Heel Holland bakt-winnares Sarena Solari.

Donderdag 14 april om 17.10 uur op NPO 1
In Tijd voor MAX ontvangen we vandaag presentatrice Irene Moors. Irene heeft deze maand een frisse start gemaakt bij SBS6 met de zaterdagavondshow De Vreemde Eend. In dit programma moeten BN-ers erachter proberen te komen wie van het rijtje deelnemende personen degene is met een heel bijzondere eigenschap, gekke hobby of verborgen talent.

Verder te gast: schrijfster Josha Zwaan, cultuurjournalist Wieteke van Zeil, chefkok Yuri Verbeek en bloemkunstenaar Pim van den Akker.

Vrijdag 15 april om 17.10 uur op NPO 1
Vorige week was Gerdi Verbeet nog te zien als gastpresentator. Deze week fungeert MAX-directeur Jan Slagter als co-presentator, naast de vertrouwde aanwezigheid van Sybrand Niessen. Komend weekend wordt de Amstel Gold Race gereden. In Tijd voor MAX daarom een gesprek met voormalig wereldkampioen en Olympisch kampioen op de weg Hennie Kuiper. Met Hennie blikt Tijd voor MAX terug op vele mooie herinneringen aan zijn successen op de fiets en praat hij over de fietsmiddag die hij binnenkort samen met MAX gaat organiseren.

Verder te gast: televisiearcheoloog Thomasz Lin en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX