Hilversum,
23
april
2018
|
14:08
Europe/Amsterdam

Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk met o.a. Pia Douwes en Dionne Stax bij Tijd voor MAX

Vanaf 23 april

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 april ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX bijzondere gasten. Maandag tot en met donderdag is er vanaf 19.00 uur op NPO 1 volop aandacht voor het gesprek van de dag. Met op Koningsdag een speciale live-uitzending vanaf Paleis Soestdijk om 16.20 uur op NPO 1.

Deze week ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen onder meer actrice Monic Hendrickx. Zij gaat de Mont Ventoux beklimmen om geld in te zamelen voor de Stichting ALS. Ook vertelt voormalig dj Erik de Zwart over de roerige tijden die hij beleefde bij de Nederlandse radio; verhalen die zijn vastgelegd in het boek 40 Topjaren. Daarnaast schuiven cabaretduo Plien & Bianca, voetballegende Arie Haan en André van Duin aan. De vaste deskundigen voedingsprofessor Jaap Seidell en huisarts dokter Ted van Essen komen langs wanneer er nieuws is op hun vakgebied.

Op vrijdag wordt de week extra feestelijk afgesloten. Ter gelegenheid van Koningsdag is er een speciale Tijd voor MAX-uitzending vanaf Paleis Soestdijk, met onder meer musicalster Pia Douwes en het duo Yentl en De Boer. Verder zijn te gast de hoofdredacteur van tijdschrift Vorsten Justine Marcella, conservator van Paleis Het Loo Paul Rem en modejournaliste Josine Droogendijk. Met hen, én met NOS-verslaggever Dionne Stax die de hele dag langs de koninklijke route staat, kijken Martine van Os en Sybrand Niessen terug naar deze bijzondere dag.

Tijd voor MAX
Maandag 23 april tot en met donderdag 26 april om 19.00 uur op NPO 1
Vrijdag 27 april (Koningsdag) om 16.20 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX | #MAXKoningsdag