Hilversum,
15
juni
2018
|
14:33
Europe/Amsterdam

Mondo Leone, Robbert Blokland en Joeri Sterringa bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 16 juni tot en met vrijdag 22 juni hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer een gevarieerd programma! Hieronder staat het overzicht van de week.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! wordt dé disco-filmmusical waar iedereen op danste besproken: Grease. De film kwam 40 jaar geleden uit. Filmjournalist Robbert Blokland legt uit waarom de film nog altijd populair is. Verder gaat Jan Rietman door met zijn zoektocht naar de beste vakantiemuziek. Natuurlijk hoor je het mooiste uit zijn Los Vast-archief én draait hij een prachtige countryplaat.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Tineke ontvangt op dinsdag 19 juni Joeri Sterringa. Sterringa was een enthousiaste Amsterdamse politieagent totdat hij door een heftige gebeurtenis een posttraumatische stressstoornis opliep. Hij schreef er een boek over.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op donderdag 21 juni brengt Mondo Leone een bezoek aan Club de MAX! Met zijn gitaar brengt hij verhalen tot leven. In zijn voorstelling Het leukste reisje van Nederland neemt hij je mee op een zogeheten ‘verticale reis’: een trip die je maakt terwijl je op je plek blijft. Of, zoals Mondo Leone zelf zegt: ‘Je gaat even naar nieuwe hoogtes. En geniet niet van een uitzicht maar een inzicht. Ik ga, met muziek en beeld, de mensen proberen mee te nemen op een dergelijk tripje.’

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl