Hilversum,
19
januari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Midgetgolfen in de derde aflevering van Bed & Breakfast

Midgetgolfen in de derde aflevering van Bed & Breakfast

Hilversum, 19 januari 2016 - Op 4 maart zendt MAX om 21.25 uur op NPO 1 de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast uit. Elke aflevering testen drie Bed & Breakfast-eigenaren elkaars onderneming; in deze derde aflevering gaan de deelnemers onder andere midgetgolfen in Drenthe.

Aflevering 3 - vrijdag 4 maart om 21.25 uur op NPO 1
De logeerpartij begint deze week in Franeker: de deelnemers wagen zich aan de typisch Friese sport kaatsen. De tweede overnachting is in het Drentse Nieuw-Amsterdam, waar de gasten verrast worden met een zwembad en midgetgolfbaan in de achtertuin. De ondernemers eindigen in het Overijsselse Kampen, waar ze zich in stijl laten vervoeren.

Over Bed & Breakfast
Elke vorm van kritiek wordt al snel persoonlijk als je bedrijf houdt in je eigen huis, waar alles is ingericht met liefde en naar eigen smaak. Zodoende lopen de emoties soms hoog op in het nieuwe seizoen van MAX’ Bed & Breakfast. Zoals altijd worden ook dit seizoen B&B’s door het hele land bezocht: bijzonder slaapplekken worden uitgelicht, de omgeving wordt verkend en de eigenaren proberen de andere koppels zo goed mogelijk in de watten te leggen. De gasten betalen wat zij hun verblijf waard vinden. Aan het einde van elke aflevering krijgen de B&B-eigenaren te horen welke onderneming het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt en als beste wordt beoordeeld.


Bed & Breakfast
Vanaf 19 februari 2016
Elke vrijdag om 21.25 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl