Hilversum,
06
januari
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Meldpunt! is terug

Meldpunt! is terug

Hilversum, 6 januari 2016 - Op 12 januari 2016 gaat Meldpunt! naar een ander tijdstip. Het programma van MAX blijft op NPO 2 te vinden, maar zal vanaf dit jaar om 19.25 uur uitgezonden worden.

In de eerste aflevering van dit seizoen besteedt Meldpunt! aandacht aan de besteding van WMO-geld door gemeenten. Steeds meer ouderen verliezen hun huishoudelijke hulp en thuiszorgmedewerkers staan op straat, terwijl sommige gemeenten een financieel overschot hebben voor de uitvoering van de WMO. Hoe kan dat?

Verder schiet de MAX Ombudsman Jeanine Janssen een MAX-lid te hulp die ontevreden is over de aankoop van een e-bike aan huis. Welke rechten heeft een consument bij een aankoop buiten de winkel? De MAX Ombudsman legt uit en haalt verhaal bij de fietsenfabrikant.

Presentatrice Elles de Bruin: “We zijn blij dat we terug zijn op de avond. Wel zullen we weer moeten wennen aan de beperkte lengte. Meldpunt! polst wekelijks wat er leeft onder de achterban. Dat zijn vooral de maatschappelijke thema’s zoals zorg, armoede, toeslagen, pensioenen et cetera. Komend winterseizoen is hiervoor dan ook aandacht. Verder zien we de MAX Ombudsman terug, die in de bres springt voor leden van MAX.”


Meldpunt!
Vanaf 12 januari 2016
Elke dinsdag om 19.25 uur op NPO 2
Presentatie: Elles de Bruin
www.omroepmax.nl