Hilversum,
02
maart
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Maxim Hartman en Wim Jonk te gast op De Perstribune van MAX 22-3-2015

Hilversum, 20 maart 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 20 maart programmamaker Maxim Hartman en oud-voetballer Wim Jonk.

Maxim Hartman (51) werd bij een hele generatie kinderen bekend als de helft van het VPRO-duo Rembo & Rembo. Daarna volgenden programma’s als Het Kinderbevrijdingsfront, Zij is van Mij en Omroep Maxim. Sinds een half jaar maakt hij voor RTL7 het een programma voor échte mannen: Nog meer voor mannen. In De Perstribune vertelt hij over zijn manier van programma’s maken en de bedoeling achter zijn vaak onconventionele aanpak.

Wim Jonk (48) is hoofd jeugdopleidingen bij Ajax. Hij werd vlak na de revolutie van Johan Cruijff aangesteld. Jonk speelde bij o.a. Volendam, Ajax, Inter Milan, PSV en Sheffield Wednesday. Hij kwam 49 keer uit voor Oranje en tegenwoordig is Jonk bezig aan de cursus Coach Betaald Voetbal en hoopt daar binnenkort voor te slagen.

Recensent Ron Vergouwen bespreekt in zijn rubriek Kassie Kijken de ‘uitslagen’ van de afgelopen tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week bij Jan Peters, oud-speler van NEC en praat met hem over het aanstaande kampioenschap van de Nijmeegse club.

Verder flitsen van de wedstrijd PEC Zwolle – Excelsior.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 22 maart 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl