Hilversum,
26
januari
2022
|
09:26
Europe/Amsterdam

MAX zoekt kandidaten voor tweede seizoen De Grote Kleine Treinencompetitie

MAX gaat binnenkort weer op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland. In De Grote Kleine Treinencompetitie strijden modeltreinbouwers met hun teams tegen elkaar. Het doel: de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan realiseren. Liefhebbers die de uitdaging aan willen gaan, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via MAX Vandaag.

Er staat een nieuw seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie op stapel. In het programma strijden modeltreinbouwers tegen elkaar. Elke aflevering moet er, aan de hand van een thema, binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreĆ«erd worden. De tijdsdruk, het samenwerken en het samenvoegen van de verschillende onderdelen maken het elke aflevering weer spannend; doen de lichtjes het, werken de technische onderdelen en blijft de trein rijden? Wie combineert creativiteit het beste met techniek? 

Voor het nieuwe seizoen van De Grote Kleine Treinencompetitie zoekt MAX enthousiaste en fanatieke modeltreinbouwers. Wie gaan er, aan het einde van de rit, met De Gouden Locomotief naar huis? Aanmelden kan nu via MAX Vandaag

De Grote Kleine Treinencompetitie is de Nederlandse variant van het succesvolle Britse format The Great Model Railway Challenge op Channel 5, een geliefd programma op de Britse televisie. Jong en oud zijn wekelijks gecharmeerd van de miniatuurwerelden die de deelnemers met veel precisie opbouwen.

Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_ | Twitter.com/OmroepMAX | #KleineTreinen