Hilversum,
12
april
2017
|
10:33
Europe/Amsterdam

We zijn er Bijna! deze zomer naar Ierland

Vanaf 31 juli

We zijn er Bijna! is deze zomer terug bij MAX! De bestemming van dit jaar is Ierland. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen.

Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten van het groene eiland. Na aankomst in Dublin begint de reis langs historische locaties, kleurrijke dorpjes en bijzondere natuur. De groep rijdt het eiland rond om tot slot de reis af te sluiten in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast.

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

Op dit moment wordt We zijn er Bijna! seizoen 2015 herhaald. De laatste twee afleveringen zijn donderdag 13 & 20 april vanaf 22.10 uur te zien bij MAX op NPO 1.

We zijn er Bijna!
Vanaf 31 juli 2017 op NPO 1
Presentatie: Martine van Os

www.facebook.com/MAX.wezijnerbijna | #wezijnerbijna | @wezijnerbijna