Hilversum,
28
juni
2018
|
12:36
Europe/Amsterdam

MAX volgt 7 mensen tijdens 500 kilometer lange wandeltocht naar Santiago de Compostela

Laat mij maar lopen

Vanaf woensdag 1 augustus om 21.25 uur zendt MAX op NPO 1 het gloednieuwe programma Laat mij maar lopen uit. In de vierdelige serie volgt MAX zeven mensen die in drie weken 500 kilometer van de wereldberoemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostela lopen.

Fleur, Marcella, Louise, Sylvia, Carlos, Kees en San, allemaal tussen de 25 en 75 jaar, maken de prachtige maar barre tocht zonder enkele vorm van luxe. Ze zijn slechts uitgerust met een rugzak en een paar goede wandelschoenen en hebben allemaal zo hun eigen redenen om het iconische pad naar Santiago de Compostela te bewandelen.

Mariska van der Klis (bekend als Mariska Hulscher) kwam als fervent camino-loopster op het idee voor het programma tijdens één van haar wandeltochten: “Het bijzondere van het lopen van een camino is dat naast de enorme lichamelijke inspanning, het ook heel ontspannend werkt, bijna verlichtend. Je loopt in de prachtige natuur, geniet van intens lekker eten en drinken en ontmoet zo veel bijzondere mensen met indrukwekkende levensverhalen. Dat gaan we ook zien in Laat mij maar lopen.”

Bekijk hier de trailer van Laat mij maar lopen.

Laat mij maar lopen
Vanaf woensdag 1 augustus
Om 21.25 uur op NPO 1

www.maxvandaag.nl | #Laatmijmaarlopen | @OmroepMAX