Hilversum,
20
april
2016
|
16:34
Europe/Amsterdam

MAX viert Koningsdag op Paleis Soestdijk!

woensdag 27 april op diverse tijdstippen tussen 12.00 – 18.00

Met eenmalige speciale live-uitzending gepresenteerd door Jan Slagter

Op woensdag 27 april is het Koningsdag, en MAX viert dit geheel in stijl op Paleis Soestdijk! Verschillende MAX-programma’s zenden op deze dag op radio en televisie live uit vanaf het paleis. Speciaal voor deze heugelijke dag zendt MAX een éxtra live-uitzending uit, MAX Koningsdag, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag start om 12.00 uur met een bijzondere uitzending van TinekeShow op NPO Radio 5. MAX’ koningin van de radio, Tineke de Nooij, viert op het paleis haar 75ste verjaardag met verschillende gasten en optredens van artiesten.

Eenmalig speciaal programma: MAX Koningsdag
Van 15.00 tot 15.45 uur op NPO 1 zendt MAX een eenmalige speciale live-uitzending uit vanaf Paleis Soestdijk. Jan Slagter presenteert het programma MAX Koningsdag waarin hij verschillende gasten interviewt. Ruth Jacott, Lee Towers, Jan Keizer & Anny Schilder en Dana Winner zijn te gast én treden voor ons op. Daarnaast loopt Mascha de Rooij met een gids langs de mooiste vertrekken van het paleis.

Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij zijn ook aanwezig om vanaf 16.35 uur op NPO 1 in Hallo Nederland verslag te doen van deze gezellige dag op het paleis. Daarnaast blikken zij tijdens de uitzending terug op de feestelijke activiteiten in het land.

Tijd voor MAX zendt vanaf 17.10 uur op NPO 1 live uit vanaf het paleis. Sybrand Niessen en Martine van Os ontvangen onder anderen Jeroen Snel en Marlène de Wouters aan tafel en praten over de hoogtepunten van Koningsdag 2016. Paul Rem laat daarnaast een unieke ruimte in het paleis zien en Sarena Solari bakt een koninklijke taart.

MAX Koningsdag
Woensdag 27 april
Op diverse tijdstippen tussen 12.00 – 18.00 uur
Locatie: Paleis Soestdijk
#MAXKoningsdag