Hilversum,
10
maart
2017
|
16:28
Europe/Amsterdam

MAX viert Koningsdag op Paleis Soestdijk

Donderdag 27 april

Na het succes van vorig jaar viert MAX op donderdag 27 april Koningsdag wederom geheel in stijl op Paleis Soestdijk. De MAX-programma’s Tijd voor MAX en Hallo Nederland zenden op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis. Speciaal voor Koningsdag zendt MAX een éxtra live-uitzending uit: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk vanaf 14.00 uur op NPO 1
Van 14.00 tot 15.00 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk uit. In deze feestelijk uitzending interviewt Jan Slagter verschillende leuke gasten en wordt er natuurlijk gepraat over deze Koningsdag. Ook kunt u genieten van muzikale optredens. Onder anderen zijn Ria Valk, Antje Monteiro en Londonbeat te gast.

Tijd voor MAX vanaf 16.15 uur op NPO 1
Sybrand Niessen en Martine van Os presenteren Tijd voor MAX op deze bijzondere dag live vanaf Paleis Soestdijk. In deze extra lange koninklijke uitzending ontvangen zij een hoop gezellige gasten, waaronder Frans Bauer, die uiteraard ook komt optreden. Tijd voor MAX ziet u vanaf 16.15 tot 17.00 uur en van 17.10 tot 17.50 uur op NPO 1.

Hallo Nederland vanaf 18.30 uur op NPO 2
Ook Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel zijn tijdens MAX Koningsdag aanwezig. Vanaf 18.30 uur zendt ook Hallo Nederland live uit vanaf Paleis Soestdijk.

Vier deze bijzondere Koninklijke dag samen met MAX! Naast het bijwonen van de uitzendingen is het mogelijk om door de prachtige tuinen van het paleis te wandelen, een bezoekje te brengen aan het Paleis Soestdijk of een van de diverse optredens bij te wonen.

Meer informatie vindt u op www.omroepmax.nl/koningsdag.

MAX Koningsdag
Op donderdag 27 april 2017
Locatie: Paleis Soestdijk

www.omroepmax.nl/Koningsdag| #MAXKoningsdag | @OmroepMAXlive