Hilversum,
22
februari
2022
|
10:16
Europe/Amsterdam

MAX viert carnaval

Maandag 28 februari / dinsdag 1 maart

Carnaval komt er weer aan, elk jaar zijn er weer vele Nederlanders die zich uitdossen in hun mooiste, origineelste of gekste kostuum. Ook dit jaar is dat niet anders, verschillende dorpen en steden in het oosten en zuiden van het land staan volledig in het teken van dit jaarlijkse feest. MAX zendt op maandag 28 februari om 14.15 uur Kruikenstad in Koor 2020 uit op NPO 1 en op dinsdag 1 maart om 14.10 uur de Carnaval Compilatie op NPO 2.

Kruikenstad in Koor 2020 – maandag 28 februari om 14.15 uur bij MAX op NPO 1
Kruikenstad in Koor is een concert voor de zingende carnavalsvierder. Het is een veertig minuten durend concert met carnavalsmuziek dat gespeeld wordt door het Kruikenstad in Koor Harmonieorkest. Dit orkest, speciaal voor deze gelegenheid geformeerd uit veertig topmuzikanten, neemt de kijker mee op een muzikale reis langs vele bekende carnavalsnummers. Onder andere Bij ons staat op de keukendeur, Wienie Wienie, Cowboys en Indianen en Verliefd zijn.

Carnaval Compilatie – dinsdag 1 maart om 14.10 uur bij MAX op NPO 2
In de Carnaval Compilatie zijn de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten te zien. Je hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. In deze compilatie nemen we je mee tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van de mooie optochten, de carnavalsgekte in de straten en de verschillende interviews met carnavallend Nederland.

Kruikenstad in Koor 2020
Maandag 28 februari
Om 14.15 uur bij MAX op NPO 1

Carnaval Compilatie
Dinsdag 1 maart
Om 14.10 uur bij MAX op NPO 2

Aflevering gemist of nog een keer kijken? Dat kan via MAX Vandaag.

Facebook.com/OmroepMAXliveTwitter.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX