Hilversum,
07
februari
2019
|
15:53
Europe/Amsterdam

MAX viert Carnaval 2019

Dinsdag 5 maart om 16.00 uur op NPO 1

Elk jaar zijn er weer ontzettend veel Nederlanders die zich uitdossen in hun mooiste, origineelste of gekste kostuum. Ook dit jaar is dat niet anders, verschillende dorpen en steden in het oosten en zuiden van het land staan tussen 1 en 5 maart volledig in het teken van Carnaval 2019. Ook MAX is dit jaar weer van de partij en zendt dinsdag 5 maart om 16.00 op NPO 1 een registratie uit van verschillende carnavalsactiviteiten in ons land.

Dit jaar beleef je carnaval gewoon vanaf de bank voor de televisie. MAX-presentatoren doen in meerdere dorpen en steden verslag van carnaval, ze bekijken de mooiste optochten en houden gezellige interviews met carnavallend Nederland.

Dit jaar zijn MAX-presentatoren Jan Slagter, Mascha de Rooij en Jos Krediet te vinden in het zuiden en oosten van het land. Jos doet verslag van het feestvierend publiek in Lampegat (Eindhoven) en bezoekt de altijd prachtige Lichtjesoptocht in Zwammegat (Standdaarbuiten). Mascha gaat langs in het gezellige Oeteldonk (’s Hertogenbosch). En er wordt dit jaar opnieuw verslag gedaan van de festiviteiten in het Twentse Boeskoolstad (Oldenzaal) en het Brabantse Kruikenstad (Tilburg).

MAX: Carnaval 2019
Dinsdag 5 maart om 16.00 uur op NPO 1
Presentatie: Jan Slagter, Mascha de Rooij en Jos Krediet
www.maxvandaag.nl