Hilversum,
30
juli
2019
|
16:49
Europe/Amsterdam

MAX vakantieman - aflevering 10

Maandag 5 augustus om 20.30 uur zendt MAX op NPO 1 een nieuwe aflevering van MAX vakantieman uit. Sybrand Niessen gaat op zoek naar oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland.

Zaterdag 3 en 10 augustus zijn de drukste zaterdagen op de weg naar Zuid-Europa. Waar zitten de lastigste knooppunten, hoe kun je je voorbereiden, en welke landen hebben nieuwe verkeersregels? Heleen de Geest van de ANWB praat ons bij in de studio.

Elly en Frits zoeken via een bemiddelingswebsite een huisje in Italië. Na het boeken blijkt dat de hond niet mee mag, terwijl dat juist hun grote wens was. Ze doen er alles aan om de boeking te wijzigen, maar dat blijkt niet zo eenvoudig. De schade? Ruim €2500. Ze roepen de hulp in van MAX vakantieman om tot een oplossing te komen.

In de rubriek Groeten uit Holland gaan we op pad met gids Charlie die toeristen rondleidt in zijn oude werkplek onder de grond.

Hoe komen hotels aan hun sterren? Waaraan moet je voldoen voor een bepaalde classificatie? En hoe gaat de beoordeling in de praktijk? MAX vakantieman gaat mee met een inspecteur.

Na de eerdere uitzending over Valet Parkeren kregen we veel soortgelijke klachten: er wordt veel gereden met de auto's die in vertrouwen bij het Valet-parkeerbedrijf zijn achtergelaten. We krijgen hier sterke bewijzen voor in handen.

Verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart op Kreta.

MAX vakantieman
Maandag 5 augustus
Om 20.30 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen
www.maxvakantieman.nl

Facebook.com/MAXvakantieman | @MAXvakantieman | #MAXvakantieman