Hilversum,
03
januari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAX TV Wijzer informatie aflevering 21 en 22 (3-1-2014)

PERSBERICHT

 

 

MAX TV Wijzer informatie aflevering 21 en 22

 

 

Aflevering 21 – vrijdag 17 januari om 16.25 uur op NED 1
Koos Postema blikt met actuele gasten vooruit op de komende televisieweek. In deze aflevering is Jaap Jongbloed te gast. De TROS-presentator is al sinds 1980 op de televisie, eerst als verslaggever en later als presentator van onder andere Jongbloed en Joosten, Crime Time en Deadline. Sinds 1996 is hij het gezicht van TROS Vermist. Presentator Koos Postema praat met Jaap over de totstandkoming van dat programma, de actuele onderwerpen en de opvallende vermissingen door de jaren heen.

In de vaste rubriek ‘De tijd staat stil(l)’ kijkt acteur Sjoerd Pleijsier terug op de serie De Weg uit 1983, over de rijke wegenbouwer Frans van Steenderen, gespeeld door André van den Heuvel. Pleijsier is in de serie zijn zoon Arie van Steenderen, die in eerste instantie niet van plan is om het familiebedrijf voort te zetten.

Sjoerd Pleijsier is in die jaren een beginnend acteur. Hij gaat terug naar de riante villa in Baarn waar de serie deels is opgenomen. Hij heeft mooie herinneringen aan de diverse heftige scenes in en om het huis, waar hij met grote Nederlandse acteurs heeft mogen werken.  

 

Aflevering 22 – vrijdag 24 januari  om 16.20 uur op NED 1
Ivo Niehe en Antoinette Hertsenberg zijn deze aflevering te gast bij MAX TV Wijzer.

 

 

Ivo komt vertellen over zijn bijzondere TROS TV Show met de titel ‘Thank you Beatrix’, dat 31 januari wordt uitgezonden in het kader van het bedankweekend voor prinses Beatrix. Vele sterren uit binnen- en buitenland halen herinneringen op aan hun bijzondere ontmoetingen met onze voormalige Koningin.

 

Antoinette Hertsenberg is al sinds 1994 het gezicht van het consumentenprogramma Radar. Ze praat met Koos over haar lange loopbaan bij het programma als presentatrice en eindredactrice.

 

In de rubriek ‘De tijd staat stil(l)’ ditmaal aandacht voor Showmasters, het programma waarin Sandra Reemer nieuw talent de kans gaf om te presenteren. Het was de doorbraak voor onder anderen Rolf Wouters en Jochem van Gelder, maar ook voor publiekslieveling Willem Bol. Sandra ontmoet Willem na lange tijd weer in TV Studio Aalsmeer, waar het allemaal begon. Willem Bol heeft nog een aantal tv-programma’s gepresenteerd voor de NCRV en is ook achter de schermen actief geweest in Aalsmeer. Sandra is nog altijd zangeres en daarnaast ook spiritueel inspirator.

 

Vrijdag 31 januari - GEEN UITZENDING

 

MAX: MAX TV Wijzer ( 23 afleveringen) 
Vanaf vrijdag 30 augustus om 16:20 uur op NED 1
Presentatie: Koos Postema 
www.omroepmax.nl

Noot voor de redactie: