Hilversum,
07
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

MAX TV Wijzer - Olympische Spelen (7-2-2014)

In aanloop naar de opening van de Olympische Spelen haalt Koos Postema in deze laatste aflevering van MAX TV Wijzer herinneringen op aan zijn legendarische Olympische ontbijtshows in de jaren ’80. Ook spreken acteurs Sytske van der Ster en Hubert Fermin over de nieuwe succesvolle MAX-serie Heer& Meester.

Koos Postema neemt samen met NOS-journaallezer Harmen Siezen, weerman Erwin Kroll en verassende gasten de prestaties door van de Nederlandse sporters tijdens de Winterspelen in Calgary. Tijdens deze Spelen slepen ze de ene na de andere medaille in de wacht. Ondanks dat de kijkers nog niet gewend zijn aan ontbijttelevisie is de show een daverend succes. Koos Postema wordt herenigd met Harmen Siezen en eindredacteur Ad van Liempt en dat levert vermakelijke anekdotes en bijzondere fragmenten op.

Verder in MAX TV Wijzer een gesprek met acteurs Sytske van der Ster en Hubert Fermin over de succesvolle MAX-serie Heer & Meester. In de vaste rubriek ‘de tijd staat stil(l)’ een terugblik op de comedyserie ‘De Kip en het Ei’ met Karin Bloemen en Peter Römer. Karin maakt in deze serie haar tv-debuut en Peter is, naast een van de hoofdrolspelers, ook schrijver en regisseur van de reeks. Ook zijn vader Piet Römer, Joop Doderer en Andrea Domburg spelen belangrijke rollen in de TROS-comedy. Bijna dertig jaar later zien Karin en Peter elkaar terug in de studio en voor deze gelegenheid duiken zij nog éénmaal met elkaar het bed in..

MAX: MAX TV Wijzer – aflevering 23
Vrijdag 7 februari om 16.05 uur op NED 1
Presentatie: Koos Postema 
www.omroepmax.nl